Privacy Policy

Όροι Χρήσης-Πολιτική απορρήτου

 

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακών μας τόπων (www.neospiti.com) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεσή του.

 

Πολιτική Χρήσης Cookies

 

To neospiti.com χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης των αναγνωστών και την παροχή διάφορων υπηρεσιών, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην σελίδα Πολιτική Χρήσης Cookies. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο neospiti.com δηλώνετε ότι αποδέχεστε την χρήση των cookies.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των Δικτυακών μας τόπων διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

 

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο Δικτυακός τόπος μας μέσω του online καταστήματος, είναι τα ακόλουθα: Ε-Mail, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο.

 

Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Δικτυακός μας τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

 

Δικαιώματα διαχείρισης προσωπικών δεδομένων

 

Εάν έχετε λογαριασμό για το eshop σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

 

Άρσης  της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας. (Η διαδικασία αναφέρεται αναλυτικά στην σελίδα:Πολιτική Χρήσης Cookies)

 

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας, μέσω email στο info@neospiti.com Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων του Νέο Σπίτι, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 87, Αθήνα 116 36 ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@neospiti.com.

 

Επισκεψιμότητα

H συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του Δικτυακού μας τόπου (www.neospiti.com), χρησιμοποιείται για να έχουν νόημα και να αξίζουν οι επισκέψεις σας κάθε φορά που βρίσκεστε στον ιστότοπο μας.

 

Τιμοκατάλογος

Οι τιμές των προϊόντων είναι ακριβείς και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται πάντα ΦΠΑ (24%). Η εταιρία έχει δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τις τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Οι άνω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού τόπου (www.neospiti.com). Το Νέο Σπίτι  δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το neospiti.com. ‘Αν έχετε κάποια παρατήρηση για την λειτουργικότητα του ιστότοπου μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή μέσω της παρεχόμενης από τον παρόντα ιστότοπο φόρμας επικοινωνίας.